Sunday, 3 June 2012

READY STOCK

WARNA UNGU TUA SAIZ L , PRICE RM 94.

6 comments:

  1. Assalamualaikum, dtg sini menjenguk cik..
    Pakaian ni jubah ke? kaau jubah knpa ketat sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ada banyak saiz, ini semacam gamis . kalau cik nak longgar sikit cik boleh tempah saiz yang besar sikit. panjang dia tetap sama 135, hanya saja ukuran dada, pinggul , dll yang berbeza ... =)

      Delete
  2. dia ada banyak saiz, ini semacam gamis . kalau cik nak longgar sikit cik boleh tempah saiz yang besar sikit. panjang dia tetap sama 135, hanya saja ukuran dada, pinggul , dll yang berbeza ... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga baru yang tak ketat sangat ... cube refer kat ready stock ..tq

      Delete
  3. Replies
    1. yang color pink tak de, color yang macam kat gambar (biru tua) kat luar, light purple dalam itu je yang ade ... saiz L, tapi kalau nak saiz lain dari itu kene pre book dulu sis ... cube tengok2 album kite yang "ready stock" ... itu pun lawa dan ok2 juge .. tq =)

      Delete